Recenze ICO TokenPay

Recenze ICO TokenPay

TokenPay je nová mince, která inteligentně reaguje na soukromí, anonymitu a bezpečnost na internetu. Cílem TokenPay je vyvíjet a prodávat nejbezpečnější a anonymní mince na světě. Samozřejmě již existují anonymní mince, jako jsou Monero a ZCash, ale tato mince má mnoho dalších výhod a funkcí. Během ICO TokenPay získává společnost za touto mincí peníze na vývoj a realizaci všeho. Celkově chtějí inkasovat ne méně než 5 000 BTC, což se v současné době rovná více než 81 milionům eur. Prodej začíná 7. prosince 2017 a trvá do 17. ledna 2018. Mince je možné zakoupit kdykoli během dne. Výhodou, že jste tam brzy, je to, že získáte bonus. Bonus začíná od 100% a klesá na 10%. My v CryptoTips jsme samozřejmě prozkoumali a zkontrolovali coinu a společnost. K dispozici je spousta informací a vše bylo podrobně rozpracováno, takže recenze obsahuje pouze nejdůležitější funkce a vlastnosti mince. Podívejte se na video a získejte představu o nové platformě TokenPay.

ICO nyní skončilo a TokenPay si můžete koupit u Bitcoin Meester!

Poskytovatel

Popis

TIP: Zaregistrujte se u všech poskytovatelů, abyste během členské zastávky nebyli bez účtu! Nakupujte přes iDEAL TokenPay (TPAY) u Bitcoin Meester

Nakupte TPAY od Bitcoin Meester

Ihned Kupte si TokenPay s iDEAL

Velký sortiment, výběr z více než 100 kryptoměn

Integrovaná peněženka TPAY, není vyžadován žádný externí software


Snadný systém pro začínající obchodníky

100% nizozemská organizace, podívejte se na naši recenzi Bitcoin Master

 

Našli jste to zajímavé video? Přihlaste se k odběru našeho kanálu, abyste nic nepropásli!

Pozitivní body TokenPay

  • Je to dobře vyvinutá mince a tým na tom pracuje od roku 2015
  • Tým, který stojí za touto mincí, je na webu uveden s celým jménem a příjmením
  • Velmi rozsáhlý dokument s více než 70 stránkami
  • Velmi pěkný a profesionální web a platforma
  • Jasná komunikace a plánování
  • Nabízí výhody anonymity, soukromí a zabezpečení
  • Vysoké bonusy

Negativní body TokenPay

  • Relativně mnoho mincí v oběhu (25 milionů)

Časový plán a bonusy ICO TokenPay:

WeekDateBonusPartner
1. týden 7. až 14. prosince 2017 100% 100%
2. týden 14. až 20. prosince 2017 50% 50%
3. týden 20. – 21. prosince 2017 50% 50%
4. týden 28. prosince 2017 až 3. ledna 2018 50% 50%
5. týden 4. až 10. ledna 2018 25% 25%
6. týden 11. až 17. ledna 2018 10% 20%

Recenze TokenPay:

Toto je opravdu ICO na vyšší úrovni a můžete vidět, že to připravili předem. Vše je velmi podrobné a je k dispozici spousta informací. Není proto možné, abychom vše zkontrolovali a budeme se zabývat pouze důležitými funkcemi a vlastnostmi.

TokenPay se zaměřuje na soukromí a anonymitu. Byl vyvinut pro zasílání bezpečných a anonymních transakcí mezi stranami. Dnes je soukromí důležitou součástí naší společnosti. Jak mnozí vědí, bitcoinové transakce nejsou zcela anonymní a všechny transakce jsou viditelné na blockchainu. Opravdu musíte udělat vše, co je v vašich silách, abyste využili různé služby, aby bitcoinová transakce byla trochu anonymní. Výhody mince:

  1. Do systému TokenPay lze přistupovat pouze prostřednictvím zabezpečené sítě TOR
  2. Multi Signature: každá strana musí transakci před zpracováním schválit
  3. Dvojitá tajná adresa: můžete generovat veřejné adresy, které nelze vysledovat zpět do vaší peněženky
  4. Transakce je schválena a potvrzena, pouze pokud všechny strany transakci podepsaly a ověřily
  5. Můžete si navzájem posílat anonymní zprávy

Máte různé peněženky pro Android, iOS a plochu (Winwdows, Mac a Linux). Dokonce si můžete vydělat další mince TokenPay tím, že necháte otevřenou peněženku s mincemi a udržujete síť a zvyšujete její bezpečnost pomocí Proof of Stake. TokenPay má také papírovou peněženku. Jedná se o peněženku, kterou si můžete vytisknout a tímto způsobem ukládáte své mince úplně offline. Jedná se o velmi bezpečný způsob ukládání kryptoměny.

Chtěli by spolupracovat s webovými obchody a mít speciální integraci webového obchodu, například pro WooCommerce a Magento. Například soutěží přímo s PayPal a jako spotřebitel můžete provádět platby anonymně, aniž by to vláda sledovala. Poplatky jsou také velmi nízké a budou asi 0,25%.

Na tomto projektu pracují od roku 2015 a je to vidět. V letech 2016 a 2017 je nejdůležitějším vývojem to, že sestavili tým pro vývoj mince a že zavedli a / nebo vyvinuli všechny vlastnosti mince. Prodej tokenů skončí na začátku roku 2018, proběhne integrace TPAY, bude spuštěna aplikace iOs a budou oznámeny další informace o integraci bank. Později v průběhu roku bude spuštěna komerční webová stránka, musí být dokončeny diskuse s bankou, bude vytvořena platební platforma P2P a služba bude k dispozici společnostem. K dispozici bude také debetní karta a v roce 2019 chtějí expandovat v Asii.

Tým je na webu uveden s fotkou, jménem a příjmením. Na LinkedIn a Twitteru můžete zobrazit jakoukoli osobu. Mnoho lidí je proto dvakrát zkontrolovalo, zda se jedná o skutečné osoby, a to je také případ.

Tým TokenPay se jménem a příjmením

Závěr o TokenPay: Zní to jako velmi dobré a dobře promyšlené ICO, takové podrobné ICO nevidíte často. Mince na ochranu soukromí se v budoucnu určitě povedou dobře, a pokud se podíváte na současné mince na ochranu soukromí, uvidíte, že jejich hodnota velmi rychle roste. Sám jsem investoval 0,03 BTC do TokenPay a za to jsem dostal celkem 135 TPAY coinů.

Pokud jste se po této kontrole také rozhodli investovat do této platformy, zaregistrujte se přes CryptoTips pomocí jednoho z odchozích odkazů. Tímto způsobem podporujete tento web a náš kanál YouTube.

Zaregistrujte se TokenPay

Přihlaste se na TokenPay

Kalendář ICO [rok]:

[spiffy-coming-list cat_list = ”2 ″ limit = 10 style =” Popup ”none_found =” Žádné ICO ”]

Související články:

  • Nákup kryptoměn – Průvodce pro začátečníky
  • Koupit gulden
  • Koupit Ethereum Classic
  • Nigerijská centrální banka zakazuje bitcoinové a krypto transakce bankám
  • Historický vzorec ukazuje cenu bitcoinu na konci roku 2021 ve výši 390 000 USD
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map