TokenPay ICO anmeldelse

TokenPay ICO anmeldelse

TokenPay er en ny mønt, der intelligent reagerer på privatlivets fred, anonymitet og sikkerhed på internettet. TokenPays mål er at udvikle og markedsføre verdens mest sikre og anonyme mønt. Selvfølgelig er der allerede mønter, der er anonyme, såsom Monero og ZCash, men denne mønt har mange andre fordele og funktioner. Under TokenPay ICO skaffer virksomheden bag denne mønt penge til at udvikle og realisere alt. I alt ønsker de at indsamle ikke mindre end 5000 BTC, hvilket i øjeblikket svarer til mere end 81 millioner euro. Salget starter den 7. december 2017 og varer indtil den 17. januar 2018. Det er muligt at købe mønterne når som helst på dagen. Fordelen ved at være der tidligt er, at du får en bonus. Bonusen starter fra 100% og falder til 10%. Vi hos CryptoTips har selvfølgelig undersøgt og gennemgået mønten og virksomheden. Der er en masse information tilgængelig, og alt er udarbejdet i detaljer, så gennemgangen indeholder kun de vigtigste funktionaliteter og funktioner i mønten. Se videoen for at få en idé om den nye TokenPay-platform.

ICO er nu forbi, og du kan købe TokenPay på Bitcoin Meester!

Udbyder

Beskrivelse

TIP: Registrer dig hos alle udbydere, så du ikke er uden konto under et medlemsstop! Køb med iDEAL TokenPay (TPAY) hos Bitcoin Meester

Køb TPAY fra Bitcoin Meester

Med det samme Køb TokenPay med iDEAL

Stort sortiment, valg af 100+ kryptomønter

Indbygget TPAY-tegnebog, der kræves ingen ekstern software


Nemt system til begyndere

100% hollandsk organisation, tjek vores Bitcoin Master gennemgang

 

Fandt du det en interessant video? Abonner på vores kanal for ikke at gå glip af noget!

Positive punkter TokenPay

  • Det er en veludviklet mønt, og holdet har arbejdet med dette siden 2015
  • Holdet bag denne mønt er angivet på hjemmesiden med fuldt for- og efternavn
  • Meget omfattende hvidbog på mere end 70 sider
  • Meget flot og professionel hjemmeside og platform
  • Tydelig kommunikation og planlægning
  • Tilbyder fordele ved anonymitet, privatliv og sikkerhed
  • Høje bonusser

Negative point TokenPay

  • Relativt mange mønter i omløb (25 millioner)

Tidsplan og bonusser for TokenPay ICO:

WeekDateBonusPartner
Uge 1 7. til 14. december 2017 100% 100%
Uge 2 14. til 20. december 2017 50% 50%
Uge 3 20. – 21. december 2017 50% 50%
Uge 4 28. december 2017 til 3. januar 2018 50% 50%
Uge 5 4. til 10. januar 2018 25% 25%
Uge 6 11. til 17. januar 2018 10% 20%

TokenPay anmeldelse:

Dette er virkelig et næste niveau ICO, og du kan se, at de har forberedt dette i god tid. Alt er meget detaljeret, og der er en masse information tilgængelig. Det er derfor ikke muligt for os at kontrollere alt, og vi vil kun beskæftige os med de vigtige funktionaliteter og egenskaber.

TokenPay fokuserer på privatliv og anonymitet. Det er udviklet til at sende sikre og anonyme transaktioner mellem parterne. I dag er privatlivets fred en vigtig del af vores samfund. Som mange ved, er Bitcoin-transaktioner ikke helt anonyme, og alle transaktioner er synlige på blockchain. Du skal virkelig gøre dit bedste ved at bruge forskellige tjenester for at gøre en Bitcoin-transaktion noget anonym. Fordele ved mønten:

  1. TokenPay-systemet kan kun fås via det sikre TOR-netværk
  2. Multisignatur: Hver part skal godkende transaktionen, før den behandles
  3. Dual-key Stealth Address: Du kan generere offentlige adresser, der ikke kan spores tilbage til din tegnebog
  4. Transaktionen er kun godkendt og begået, når alle parter har underskrevet og verificeret transaktionen
  5. Du kan sende anonyme beskeder til hinanden

Du har forskellige tegnebøger til Android, iOS og dit skrivebord (Winwdows, Mac og Linux). Du kan endda tjene ekstra TokenPay-mønter ved at lade din tegnebog være åben med mønter og ved at bruge Proof of Stake til at vedligeholde netværket og gøre det mere sikkert. TokenPay har også en papirpung. Dette er en tegnebog, som du kan udskrive, og på den måde gemmer du dine mønter helt offline. Dette er en meget sikker metode til opbevaring af kryptokurrency.

De vil gerne samarbejde med webshops og have en speciel webshopintegration til f.eks. WooCommerce og Magento. For eksempel konkurrerer de direkte med PayPal, og som forbruger kan du foretage betalinger anonymt uden at regeringen ser på. Gebyrerne er også meget lave og vil være omkring 0,25%.

De har arbejdet med dette projekt siden 2015, og det viser. I 2016 og 2017 er den vigtigste udvikling, at de har sammensat et team til at udvikle mønten, og at de har etableret og / eller udviklet alle møntens karakteristika. Token-salget slutter i begyndelsen af ​​2018, der vil være en TPAY-integration, iOs-appen vil blive lanceret, og mere information vil blive annonceret om bankintegrationen. Et kommercielt websted vil blive lanceret senere på året, drøftelser med banken skal være afsluttet, en P2P-betalingsplatform vil blive oprettet, og tjenesten vil være tilgængelig for virksomheder. Der vil også være et betalingskort, og i 2019 vil de udvide inden for Asien.

Holdet er på hjemmesiden med foto, for- og efternavn. Du kan se enhver person på LinkedIn og Twitter. De er derfor blevet dobbeltkontrolleret af mange mennesker, om det er rigtige personer, og det er også tilfældet.

TokenPay-teamet med for- og efternavne

Konklusion om TokenPay: Det lyder som en meget god og gennemtænkt ICO, du ser ikke så detaljerede ICO’er ofte. Privatlivsmønter vil helt sikkert klare sig godt i fremtiden, og hvis du ser på de aktuelle privatlivsmønter, kan du se, at de stiger i værdi meget hurtigt. Selv investerede jeg 0,03 BTC i TokenPay, og for dette modtog jeg i alt 135 TPAY-mønter.

Hvis du også har besluttet at investere i denne platform efter denne gennemgang, kan du tilmelde dig via CryptoTips via et af de udgående links. På denne måde understøtter du dette websted og vores YouTube-kanal.

Tilmeld dig TokenPay

Log ind på TokenPay

ICO Kalender [år]:

[spiffy-coming-list cat_list = ”2 ″ limit = 10 style =” Popup ”none_found =” No ICOs ”]

Relaterede artikler:

  • Køb af kryptovaluta – Begyndervejledningen
  • Køb gylden
  • Køb Ethereum Classic
  • Den nigerianske centralbank forbyder Bitcoin og kryptotransaktioner til banker
  • Historisk mønster viser Bitcoin-pris på $ 390.000 i slutningen af ​​2021
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map